آشنائی با مفاهیم پایه و اساسی فناوری اطلاعات -مهارت اول(ICDL2)

آموزش کاکنان

آشنائی با مفاهیم پایه و اساسی فناوری اطلاعات -مهارت اول(ICDL2)

به اطلاع کارکنان محترم  می رساند این مدیریت در نظر دارد دوره آموزشی غیر حضوری(عمومی)   با عنوان "  آشنائی با مفاهیم پایه و اساسی فناوری اطلاعات -مهارت اول(ICDL2)" برگزار نماید. خواهشمند است با مراجعه به سامانه آموزش کارکنان به آدرس Idea.scu.ac.ir نسبت به انجام فرآیندهای آموزشی دوره مذکور شامل محتوای آموزشی و آزمون الکترونیکی اقدام نمایند. ضمنا رعایت زمان بندی دوره الزامی است و پس از آن دوره مذکور از دسترس خارج می شود.

موارد قابل ذکر:

•   *   دانلود فایل راهنمای دوره
  •  * شروع  دوره و دسترسی به محتوای آموزشی  از سه شنبه 1400/04/15لغایت شنبه 1400/05/16زمان شروع آزمون 1400/04/16
  •   مدت زمان دوره 8 ساعت می باشد.
  •   به ترتیب محتوای آموزشی را از بالا ملاحظه بفرمایید تا به آزمون برسید حداقل 5 ثانیه برای  ملاحظه هر فصل به ترتیب از بالاترین فصل
  •   *سامانه مورد نیاز : سامانه یادگیری الکترونیکی   Idea.scu.ac.ir/idaeLMS
  •   *توصیه می شود همکاران ابتدا محتوای آموزشی را کامل مطالعه و سپس در آزمون شرکت نمایند.  نمره قبولی 60  می باشد. (مهم: آخرین نمره در گواهینامه ثبت می شود. تاکید می شود آزمون را ناتمام نگذارید)
  •   *صدور گواهینامه پس از پایان زمان بندی دوره 1400/05/16 ( محل نمایش نمره و گواهینامه در سامانه فراگیر آموزش )